Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

torsdag den 5. maj 2011

Har modtaget en award

Den anden dag modtog jeg en award af Mette med bloggen Sirianna
Det er da super dejligt at blive taget i betragtning til en award mellem de bloggere hun følger. Når man modtager denne award skal man dele 7 ting om sig selv og give awarden videre til 10 andre bloggere. Jeg får dog svært ved at give den videre til 10 andre men vil dele den med nogle stykker som betyder noget for mig og som jeg følger dagligt.

 1. Jeg har alt for mange ideer om hvad jeg gerne vil lave men er simpelthen så dårlig til at finde ud af hvor jeg skal starte. Tit får jeg ikke lavet projekterne færdig fordi jeg finder på noget nyt.

 2. Jeg er under min barsel blevet kage-aholic. Uha der bliver bagt en del i det lille hjem og det hjælper jo ikke ligefrem på figuren eller mangel på samme ;)

 3. Jeg ELSKER min dejlige lille prut Tobias og kan ikke lade være med at kysse hans kinder hele tiden. Han er simpelthen det største lyspunkt på min dag.

  Man kan jo ikke andet end elske ham <3

 4. Jeg frygter at blive gammel. Hvis jeg kunne ville jeg være ung for evigt.

 5. Jeg har rigtig mange ting som jeg gerne vil eje men har desværre ikke pengene til at købe dem. Ønskesedlen er meget lang og der er laaaaang tid til jeg skal have gaver igen. Øv

 6. Efter jeg har fået Tobias køber jeg intet til mig selv men en masse til ham. Kun det bedste er godt nok til ham. Han er jo min øjesten.

 7. Jeg ville ønske at min bror boede tættere på men under ham alt hvad han har i Sverige og alle de oplevelser han får. Han er verdens sejeste bror og er pisse stolt af ham.
Elsker dig Bette

Denne award vil jeg gerne give videre til følgende bloggere:
 • Maja med bloggen A touch of pink Maja er en dejlig varm pige som jeg nyder at bruge tid sammen med. Hun er super god sammen med Tobias og man kan mærke at den kærlighed han har til hende er gengældt.
 • Mette med bloggen Prutmåsen Mette er en pige jeg har lært at kende på Min Mave. Vi delte kampen for at blive gravid og nu har venskabet udviklet sig og håber snart at vi skal mødes i virkeligheden. Syntes hun er en super sej pige som har den lækkerste prinsesse Rebecca.
 • Mia med bloggen Life through my eyes Mia har jeg også lært at kende inde på Min Mave. Vi er i samme terminsgruppe derinde. Holder meget at af følge hende og Silas gemmen de fantastiske billeder hun tager til bloggen.
 • Joan med bloggen Wooz. Jeg har lige opdaget Joans blog og var forelsket ved første blik. Hun laver de mest fantastiske ting. Den ting jeg sætter mest pris på ved hendes blog er at hun er hudløs ærlig. Ikke mange mennesker tør det og det skal helt sikkert anerkendes.

3 kommentarer:

 1. Tack Sös, du ved ikke hvor meget dette betyder for mig.
  "Jeg ville ønske at min bror boede tættere på men under ham alt hvad han har i Sverige og alle de oplevelser han får. Han er verdens sejeste bror og er pisse stolt af ham.
  Elsker dig Bette"

  Elsker også dig Sös! Jeg er også stolt af dig, du er super dygtig med alt din kreativitet og du er en super mor for min elskede lille nevö.

  Knus

  SvarSlet
 2. Ååh tak for de søde ord har lige opdaget det, men jeg har også noget til dig tjek min blog, send gerne din adresse til joan@wooz.dk

  SvarSlet
 3. WEEE! TARK!! Hvor er du bare sød! :)

  SvarSlet