Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

onsdag den 18. maj 2011

Skaldede pletter

Bagsiden ved at være mor som ammer er at man kommer til at fælde som en anden golden retriver. Jeg har det sidste laaaange stykke tid mistet mere og mere hår. Måske er det kun mig selv som har lagt mærke til det, men lige meget hvad så har det gået mig rigtig meget på. Syntes at mit hår var blevet tjavset og tyndt i toppen. Nu skulle der ske noget. Brugte en weekend på at tænke over tingene og finde ud af hvad der kunne gøres. Snakkede lidt med Lasse om det og han syntes ikke det var slemt. Han ville dog gerne at jeg var glad for mit hår for det var jo mig som skulle kæmpe med det hver dag. Mandag træf jeg beslutningen, nu skulle lokkerne ryge. 45 minutter senere sad jeg i frisør stolet og sagde KLIP. Jamen hvordan?? Bare klip hele pisset af! Frisøren kunne heldigvis godt se min irritation og mine nærmest skaldede pletter. Hun kunne desværre også fortælle at der kunne gå op til 6 måneder fra at jeg stoppede med at amme til at hormon niveauet var normalt. WHAT tænkte jeg bare. Jeg ender skisme da helt skaldet inden der er gået 6 måneder.

Før:
Efter:


Er meget tilfreds med resultatet og er super glad for at jeg træf denne beslutning.

4 kommentarer:

 1. Synes det ser skide flot ud! Har selv haft noget lignede på et tidspunkt og går og tænker om jeg skulle gøre det igen!
  Synes det er fedt med sådan en "fræk" frisure!!! Sejt Lene!

  ps. hellere tyndhåret end ingen hår ;P hehe

  SvarSlet
 2. lÆKKER UNGE OG LÆKKERT HÅR! det klær dig. det er super funky!

  SvarSlet
 3. wow det ser vildt godt ud! Jeg er selv lige blevet klippet og er også mega fælder for tiden. Forestil dig hvor hurtigt et afløb i brusebadet kan stoppe, når ens hår er ned til midten af ryggen og det falder af i store totter.....hmmm. Men jeg var ikke så modig som dig. Men hold fast hvor ser det bare flot ud til dig.

  SvarSlet
 4. Tak tak hvor er i bare søde.
  Det underlige er bare at der kun er 4 som har lagt mærke til/ sagt noget til mig om at jeg er blevet klippet. Enten syntes de ikke det er pænt eller også er de blinde.

  SvarSlet