Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

torsdag den 29. september 2011

Babyproof

Vi har været nød til at sikre vores døre i huset for at Tobias ikke kan få sine små fingre i klemme. Hans nye favorit beskæftigelse er nemlig at lege med dørene. De skal åbnes og lukket i et væk. I går endte det med at han lukkede sig inde i soveværelset og sad foran døren så vi ikke kunne komme ind til ham. Man kan jo ikke lige fortælle ham at han skal flytte sig så man kan åbne døren. En tur i Netto endte med at blive en god ide. De havde nemlig sådan nogle dørstopper til 10 kr stykket. Syntes de er super sjove og dekorative. Nu sidder de på udvalgte døre (læs: dem som han leger med) og forhindre at de små babyfingre kommer i klemme. Tobias har fået øje på dem og de er godkendt af ham. De er sjove at kigge på selvom der er langt derop.

2 kommentarer:

  1. Så dem godt, de er super søde :) Vi har kun en dør hun leger med i vores lille hus....og den er helt åben eller lukket, så det går nok ;)
    Men smart smart :-)

    SvarSlet
  2. Sådan nogle havde vi også en mrds tid.. nu kan han finde ud af at bruge dørene rigtigt.. og nu er de ikke til at lege med, men til at åbne og lukke. så nu bruger vi dem ikke længere. Men han smækker da sig selv ind i værelserne indimellem. Så må vi lige åbne igen :)

    SvarSlet