Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

fredag den 30. september 2011

Shop until you drop

Efter rivegildet i Salling var vi ikke færdig med at shoppe. Tobias trængte til nogle nye bukser og et par andre basis ting i str. 86. Drengen vokser jo langsomt op i den størrelse. Det er en god blanding af 74,80 og 86. Det kommer an på mærke og beklædningsgenstand. Turen gik i H & M hvor man jo får en masse for pengene og de har også mange søde ting til de små guldklumper.

Der er lidt godt og blandet til ham. Så nu er efterårs gaderoben i hus så nu kan vind, regn og rusk bare komme af. Glæder mig til at klæde ham i de ting vi har købt. Der sneg sig også en lille dvd box med i en af poserne. Alfons Åberg skal vi rigtig hygge med når Tobias bliver lidt større. Husker selv fra min egen barndom at jeg har siddet og set Alfons Åberg i børnetime.

1 kommentar:

  1. nice.. regner også med en tur i H&M i dag og shoppe lidt børnetøj. Silas mangler også bukser. Syntes også der er KÆMPE forskel i str. fx str 80 bukser er ALT for store i livet, men str 86 bukser med elastik (jogginbukser) passer perfekt, kun en smule lange i benene. Så skal lede efter joggingbukser str. 80 til ham. Men lader til du har fået købt en masse lækkert ;)

    SvarSlet